Естрагон - пряна приправа з гострим, злегка пекучим смаком та м'яким пряним ароматом. Естрагон більш відомий як тархун, має велику кількість вітамінів і мінералів, збуджує апетит, покращує травлення.
Використовують естрагон пр готуванні страв з птиці, при тушкуванні м'яса, печені, салатів, супів, о..
Розмарин – ароматична пряність, яка чудово підходить до різних видів м'яса: свинини, баранини, кролятини, свійської птиці, риби. У невеликій кількості він надає особливий смак та аромат м'ясним, курячим та гороховим супам, сирам, картоплі, яєчному тісту. Розмарин також надає різним видам м'яса запах..
Петрушка – широко відома пряно-ароматична рослина. Її додають в салати, супи, соуси, підливки, м'ясні, рибні, овочеві страви. Завдяки спеціальній технології, сушена петрушка зберігає всі корисні властивості, смак та аромат.
Складв: петрушка сушена.
Зберігати в сухому прохолодному місці при температу..
Окрім своїх корисних властивостей, селера широко використовується в кулінарії, має солодкувато-гіркуватий смак та сильний насичений аромат. Селеру додають в соуси, ковбаси, напівфабрикати, добре поєднується з стравами з м'яса, птиці, яєць. Також досить цікавого смаку сушена селера надає овочевим стр..
Тім'ян (Чебрець) має досить сильні ароматичні властивості, пряний, гострий, навіть, гіркуватий смак. Досить популярна пряність в кулінарії. Використовують ри приготуванні м'ясних страв, овочевих страв, особливо з карполі чи капусти. Чебрець додають до чаю чи кави, також використовують у приготуванні..
Уцхо-сунелі – це пряність, яка виготовлена з свіжого насіння пажитнику блакитного. Вона є основою смуміші пряностей хмелі-сунелі та має терпкий гіркуватий смак та унікальний запах. Уцхо-сунелі надає стравам горіховий присмак, ідеально доповнює м'ясні та рибні страви, а також запіканки, овочеві та м'..
Хрін лист (Ваговий). Для консервації використовують не лише свіже листя чи корінь хрону, але й сушений хрін нічим не поступається. Сушене листя хрону вже готове до використання і завжди піж рукою.
Склад: Листя хрону сушене, подрібнене.
Зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці...
Чабер – рослина, яка має пряний аромат та пекучій смак, дуже гарно доповнює страви з м'яса, овочів, салатів, супів та соучів. Також чабер використовують при засолюванні огірків, помідорів, для приготування маринадів. В тандемі з петрушкою та цибулею чабер застосовують при приготуванні омлетів, дода..