fa84aafe-3a3b-11e4-a4d0-c982d81d34e4

fa84aafe-3a3b-11e4-a4d0-c982d81d34e4

Уточнити пошуковий запит

Відображати:
Вибір од. вимірювання:    Сортування
Способ приготовления: 1) содержимое пакета высыпать в посуду, залить стаканом холодной воды (220 мл.). 2) размешать до образования однородной массы. 3) непрерывно перемешивая, довести до кипения и варить 3-5 минут. Крем охладить и использовать по назначению. Охлажденный крем можно размешать с 50..
0 грн.
Срок годности: 6 месяцев. Хранение: хранить в сухом. прохладном  месте при температуре не выше +20° С и относительной влажности не более 75 %. Масса нетто: 80г4820069540011..
0 грн.
Срок годности: 6 месяцев. Хранение: хранить в сухом. прохладном  месте при температуре не выше +20° С и относительной влажности не более 75 %. Масса нетто: 80 г 4820069540103..
0 грн.
Збільшує об'єм хлібобулочних виробів. Надає розсипчастість виробам із тіста: печиву, кексам, тортам. Додає пишноти млинцям, сирникам та запіканкам. Спосіб застосування: Вміст пакету всипати в борошно перед замісом тіста, ретельно перемішати. Дозування: один пакет – 0,5 кг борошна. Склад: Регулятор к..
0 грн.
Використовується для глазурування кондитерських виробів та приготування глазурі. Рекомендуємо приготувати: Помадка: 1 склянка цукрової пудри, 30 г олії, 2 ст. ложки какао, 2 ст. ложки молока, помішуючи на вогні, довести до кипіння. Трохи остудивши масу, вилити на поверхню готового виробу або обмокну..
0 грн.