Сіль (вагова). Сіль є невідємною складовою нашого побуту, це стосується не лише приготування їжі. В кулінарії сіль додають і в солодкі кондитерські вироби, для підкреслення смаку, і в м'ясні, овочеві страви, соління, маринади і багато іншого...
Сіль екстра (вагова). Сіль є невідємною складовою нашого побуту, це стосується не лише приготування їжі. Сіль шанують з давніх часів. Зараз вже з'явилися варіянти солей, очіщена, дрібна, крупна, з різних регіонів на смак і вибір покупців.
Сіль екстра - високоочищений варіянт солі, який отримують за..
Солод житній - натуральний продукт, без домішок. Має житній солодовий смак та коричневий колір. Застосувують у виробництві хліба, квасу, пива. Також використовують як натуральний барвник в харчовій промисловості. Неможливо спекти справді смачний житній хліб без житнього солоду, саме він надає той ха..
Сухарі житні (Закваска для квасу) - основний інгридієнт для приготування класичного квасу. Виробник потурбувався, щоб ви не робили зайвих дій, а швидко і без зайвих турбот приготували житній класичний квас.
Використовувати згідно кулінарного рецепту.
Склад: сухарі житні, мелені.
Зберігати в темному..
Сухарі панірувальні білі вагові чудово підходять до страв з м'яса, птиці, овочів. Використовуються як в виробничих масштабах, так і на кухнях кожної сім'ї.
Мають високі можливості поглинання жиру та вологи, стійкі до температурного режиму. Все це гарантує ідеальну золотисту скоринку для ваших страв..
Цукор широко застосовується в кулінарії, не лише для приготування солодких страв та десертів, а є складником в перших стравах, салатах, в соусах, маринадах, використовується при приготуванні напоїв.
Зберігати в сухому місці при температурі не вище 25 градусів та відностій вологості повітря не більш..