Розмарин – ароматична пряність, яка чудово підходить до різних видів м'яса: свинини, баранини, кролятини, свійської птиці, риби. У невеликій кількості він надає особливий смак та аромат м'ясним, курячим та гороховим супам, сирам, картоплі, яєчному тісту. Розмарин також надає різним видам м'яса запах..
Петрушка – широко відома пряно-ароматична рослина. Її додають в салати, супи, соуси, підливки, м'ясні, рибні, овочеві страви. Завдяки спеціальній технології, сушена петрушка зберігає всі корисні властивості, смак та аромат.
Складв: петрушка сушена, мелена.
Зберігати в сухому прохолодному місці при т..
Чабер – рослина, яка має пряний аромат та пекучій смак, дуже гарно доповнює страви з м'яса, овочів, салатів, супів та соучів. Також чабер використовують при засолюванні огірків, помідорів, для приготування маринадів. В тандемі з петрушкою та цибулею чабер застосовують при приготуванні омлетів, дода..
Тім'ян (Чебрець) має досить сильні ароматичні властивості, пряний, гострий, навіть, гіркуватий смак. Досить популярна пряність в кулінарії. Використовують ри приготуванні м'ясних страв, овочевих страв, особливо з карполі чи капусти. Чебрець додають до чаю чи кави, також використовують у приготуванні..