Сушена зелень мелена

Відображати:
Вибір од. вимірювання:    Сортування
Розмарин – ароматична пряність, яка чудово підходить до різних видів м'яса: свинини, баранини, кролятини, свійської птиці, риби. У невеликій кількості він надає особливий смак та аромат м'ясним, курячим та гороховим супам, сирам, картоплі, яєчному тісту. Розмарин також надає різним видам м'яса запах..
0 грн.
Петрушка – широко відома пряно-ароматична рослина. Її додають в салати, супи, соуси, підливки, м'ясні, рибні, овочеві страви. Завдяки спеціальній технології, сушена петрушка зберігає всі корисні властивості, смак та аромат. Складв: петрушка сушена, мелена. Зберігати в сухому прохолодному місці при т..
0 грн.
Сушений кріп надає неповторного аромату молодій картоплі, вареній квасолі, сирам, омлету, капусті. Склад: кріп сушений, мелений. Зберігання: Зберігати в сухому, темному місці...
0 грн.
Чабер – рослина, яка має пряний аромат та пекучій смак,  дуже гарно доповнює страви з м'яса, овочів, салатів, супів та соучів. Також чабер використовують при засолюванні огірків, помідорів, для приготування маринадів. В тандемі з петрушкою та цибулею чабер застосовують при приготуванні омлетів, дода..
0 грн.
Тім'ян (Чебрець) має досить сильні ароматичні властивості, пряний, гострий, навіть, гіркуватий смак. Досить популярна пряність в кулінарії. Використовують ри приготуванні м'ясних страв, овочевих страв, особливо з карполі чи капусти. Чебрець додають до чаю чи кави, також використовують у приготуванні..
0 грн.