Базилик – пикантная трава. В кулинарии применяются свежие или высушенные листья. Рекомендуется добавлять к овощам, супам, салатам, мясным и рыбным блюдам. Часто применяется вместе с чесноком.
Состав: базилик.
Срок хранения: 12 месяцев.
Хранить в сухом прохладном месте при температуре не выше чем..
Естрагон - пряна приправа з гострим, злегка пекучим смаком та м'яким пряним ароматом. Естрагон більш відомий як тархун, має велику кількість вітамінів і мінералів, збуджує апетит, покращує травлення.
Використовують естрагон пр готуванні страв з птиці, при тушкуванні м'яса, печені, салатів, супів, о..
Мята – пряно-ароматическое растение. Мята улучшает вкус жаркого, жареной баранины, цыплят. Используют для приготовления тушеной капусты, моркови, гороха. Также мяту добавляют в чай, компоты, квасы, соки и варенья.
Состав: мята.
Срок хранения: 12 месяцев.
Хранить в сухом прохладном месте при темп..
Майоран – одна из самых популярных пряностей в мире. В кулинарии его используют почти везде: применяют при солении огурцов, томатов, патиссонов и при квашении капусты. Майоран добавляют в разные салаты. Он хорошо сочетается с овощами и рыбой. Майоран считается ароматизатором мясного фарша, он о..
Орегано (душица) – травянистое многолетнее пряное растение. Его добавляют в супы, различные блюда из мяса, грибов, яиц, морепродуктов. Орегано не заменим в приготовлении пиццы, макарон и соусов. Его широко используют в консервирование овощей и грибов.
Состав: орегано.
Срок хранения: 12 месяцев.
..
Прованські трави – суміш трав, до якої входять розмарин, базилік, чебрець, шавлія, перцева м'ята, чабер, материнка, майоран. Ця суміш широко застосовується як добавка до супів, соусів і салатів. Використовується в приготуванні жаркого, м'ясного фаршу, начинок та страв із риби.
Склад: розмарин, базил..
Розмарин – ароматична пряність, яка чудово підходить до різних видів м'яса: свинини, баранини, кролятини, свійської птиці, риби. У невеликій кількості він надає особливий смак та аромат м'ясним, курячим та гороховим супам, сирам, картоплі, яєчному тісту. Розмарин також надає різним видам м'яса запах..
Петрушка – широко відома пряно-ароматична рослина. Її додають в салати, супи, соуси, підливки, м'ясні, рибні, овочеві страви. Завдяки спеціальній технології, сушена петрушка зберігає всі корисні властивості, смак та аромат.
Складв: петрушка сушена.
Термін придатності: 12 місяців.
Зберігати в сухому ..
Кріп – широко відома пряно-ароматична рослина. Його додають в салати, супи, соуси, підливи, м'ясні, рибні, овочеві страви. Завдяки спеціальній технології сушений кріп зберігає всі корисні властивості, смак та аромат.
Склад: кріп сушений.
Термін придатності: 12 місяці
Зберігання: Зберігати в сухому, ..
Тім'ян (чебрець) – багаторічна пряно-ароматична рослина – додають в картопляні та помідорні салати, супи и борщі. Ідеально підходить до тушкованого м'яса, рису та макаронів, яєчних та страв з курки. Тім'ян також використовують для засолу огірків та помідорів.
Склад: тім'ян.
Термін придатності:12 міс..
Уцхо-сунелі – це пряність, яка виготовлена з свіжого насіння пажитнику блакитного. Вона є основою смуміші пряностей хмелі-сунелі та має терпкий гіркуватий смак та унікальний запах. Уцхо-сунелі надає стравам горіховий присмак, ідеально доповнює м'ясні та рибні страви, а також запіканки, овочеві та м'..
Чабер - рослина, яка має пряний аромат та пекучій смак, дуже гарно доповнює страви з м'яса, овочів, салатів, супів та соучів. Також чабер використовують при засолюванні огірків, помідорів, для приготування маринадів. В тандемі з петрушкою та цибулею чабер застосовують при приготуванні омлетів, додає..