Фруктовий ванілін "Абрикос" (композиція смако-ароматична) використовується для надання аромату випічці, кремам, пудингам, молочним кашам, желе, морозиву та іншим кулінарним виробам. Композиція додається в процесі приготування в кількості 2г на 0,5-1,5кг продукту за смаком.
Термін зберігання: 12 міся..
Фруктовий ванілін "Ананас" (композиція смако-ароматична) використовується для надання аромату випічці, кремам, пудингам, молочним кашам, желе, морозиву та іншим кулінарним виробам. Композиція додається в процесі приготування в кількості 2г на 0,5-1,5кг продукту за смаком.
Термін зберігання: 12 місяц..
Фруктовий ванілін "Апельсин" (композиція смако-ароматична) використовується для надання аромату випічці, кремам, пудингам, молочним кашам, желе, морозиву та іншим кулінарним виробам. Композиція додається в процесі приготування в кількості 2г на 0,5-1,5кг продукту за смаком.
Термін зберігання: 12 міс..
Фруктовий ванілін "Банан" (композиція смако-ароматична) використовується для надання аромату випічці, кремам, пудингам, молочним кашам, желе, морозиву та іншим кулінарним виробам. Композиція додається в процесі приготування в кількості 2г на 0,5-1,5кг продукту за смаком.
Термін зберігання: 12 місяці..
Фруктовий ванілін "Вершковий" (композиція смако-ароматична) використовується для надання аромату випічці, кремам, пудингам, молочним кашам, желе, морозиву та іншим кулінарним виробам. Композиція додається в процесі приготування в кількості 2г на 0,5-1,5кг продукту за смаком.
Термін зберігання: 12 мі..
Фруктовий ванілін "Кокос" (композиція смако-ароматична) використовується для надання аромату випічці, кремам, пудингам, молочним кашам, желе, морозиву та іншим кулінарним виробам. Композиція додається в процесі приготування в кількості 2г на 0,5-1,5кг продукту за смаком.
Термін зберігання: 12 місяці..
Фруктовий ванілін "Лимон" (композиція смако-ароматична) використовується для надання аромату випічці, кремам, пудингам, молочним кашам, желе, морозиву та іншим кулінарним виробам. Композиція додається в процесі приготування в кількості 2г на 0,5-1,5кг продукту за смаком.
Термін зберігання: 12 місяці..
Фруктовий ванілін "Малина" (композиція смако-ароматична) використовується для надання аромату випічці, кремам, пудингам, молочним кашам, желе, морозиву та іншим кулінарним виробам. Композиція додається в процесі приготування в кількості 2г на 0,5-1,5кг продукту за смаком.
Термін зберігання: 12 місяц..
Фруктовий ванілін "Персик" (композиція смако-ароматична) використовується для надання аромату випічці, кремам, пудингам, молочним кашам, желе, морозиву та іншим кулінарним виробам. Композиція додається в процесі приготування в кількості 2г на 0,5-1,5кг продукту за смаком.
Термін зберігання: 12 місяц..
Фруктовий ванілін "Полуниця" (композиція смако-ароматична) використовується для надання аромату випічці, кремам, пудингам, молочним кашам, желе, морозиву та іншим кулінарним виробам. Композиція додається в процесі приготування в кількості 2г на 0,5-1,5кг продукту за смаком.
Термін зберігання: 12 міс..