Приправи для консервації

Відображати:
Вибір од. вимірювання:    Сортування
Спосіб приготування: помиті огірки, бажано одного розміру, укладаємо зі спеціями та зеленню в стерилізовані банки, заливаємо холодним розсолом та ставимо у холодне місце. Огірки готові до вживання вже за 4-5 днів. Щоб скоротити час засолювання до 2-х днів, потрібно заливати огірки гарячим розсолом з..
0 грн.
До кошика
Одиниця виміру:

ящ - 70шт (7.7 грн./шт)
Способ приготовления: помытые огурцы, желательно одного размера, укладываем со специями и зеленью в стерилизованные банки, заливаем холодным рассолом и ставим в холодное место. Огурцы готовы к употреблению уже через 4-5 дней. Чтобы сократить время засолки до 2-х дней, нужно заливать горячим расс..
0 грн.
До кошика
Одиниця виміру:

ящ - 50шт (12.95 грн./шт)
Спосіб приготування: помиті огірки та помідори, бажано одного розміру, укладаємо зі спеціями та зеленню в стерилізовані банки, заливаємо окропом. Через 20 хвилин зливаємо воду в каструлю, додаємо сіль, цукор, оцет (оцет вливаємо невеликими порціями). Закипілий маринад заливаємо в банки, герметично з..
0 грн.
До кошика
Одиниця виміру:

ящ - 70шт (7.7 грн./шт)
Способ приготовления: помытые огурцы и помидоры, желательно одного размера, укладываем со специями и зеленью в стерилизованные банки, заливаем крутым кипятком. Через 20 минут сливаем воду в кастрюлю, добавляем соль, сахар, уксус (уксус вливаем небольшими порциями). Закипевший маринад заливаем в ..
0 грн.
До кошика
Одиниця виміру:

ящ - 50шт (12.95 грн./шт)
Спосіб приготування: помиті гриби, бажано одного розміру, заливаємо водою, кип'ятимо 5 хвилин і зливаємо воду. Заливаємо маринадом та варимо ще 2 години. Потім укладаємо зі спеціями та зеленню в стерилізовані банки, які герметично закочуємо кришками та залишаємо для охолодження. Приготування маринад..
0 грн.
До кошика
Одиниця виміру:

ящ - 70шт (7.7 грн./шт)
Приправа Нет в наличии
Спосіб приготування: помиті огірки та помідори, бажано одного розміру, укладаємо зі спеціями та зеленню в стерилізовані банки, заливаємо окропом. Через 20 хвилин зливаємо воду в каструлю, додаємо сіль, цукор, оцет (оцет вливаємо невеликими порціями). Закипілий маринад заливаємо в банки, герметично з..
0 грн.

Одиниця виміру:

ящ - 70шт (7.7 грн./шт)
Спосіб приготування: помиті огірки, бажано одного розміру, укладаємо зі спеціями та зеленню в стерилізовані банки, заливаємо окропом. Через 20 хвилин зливаємо воду в каструлю, додаємо сіль, цукор, оцет (оцет вливаємо невеликими порціями). Закипілий маринад заливаємо в банки, герметично закриваємо їх..
0 грн.
До кошика
Одиниця виміру:

ящ - 70шт (7.7 грн./шт)
Способ приготовления: помытые огурцы, желательно одного размера, укладываем со специями и зеленью в стерилизованные банки, заливаем крутым кипятком. Через 20 минут сливаем воду в кастрюлю, добавляем соль, сахар, уксус (уксус вливаем небольшими порциями). Закипевший маринад заливаем в банки, герм..
0 грн.
До кошика
Одиниця виміру:

ящ - 50шт (12.95 грн./шт)
Спосіб приготування: помиті помідори, бажано одного розміру, укладаємо зі спеціями та зеленню в стерилізовані банки, заливаємо окропом. Через 20 хвилин зливаємо воду в каструлю, додаємо сіль, цукор, оцет (оцет вливаємо невеликими порціями). Закипілий маринад заливаємо в банки, герметично закриваємо ..
0 грн.
До кошика
Одиниця виміру:

ящ - 70шт (7.7 грн./шт)
Способ приготовления: помытые помидоры, желательно одного размера, укладываем со специями и зеленью в стерилизованные банки, заливаем крутым кипятком. Через 20 минут сливаем воду в кастрюлю, добавляем соль, сахар, уксус (уксус вливаем небольшими порциями). Закипевший маринад заливаем в банки, ге..
0 грн.
До кошика
Одиниця виміру:

ящ - 50шт (12.95 грн./шт)