Новая Почта
Деливери
Автолюкс
Ин-тайм
Мост-экспресс
На карту ПриватБанка
Наложенным платежем
Больше заказ = Больше скидка
Спосіб приготування:
1) банки помити та стерилізувати 2 хвилини. На дно банки покласти зелень.
2) овочі ретельно помити в холодній воді, видалити плодоніжки, кабачки нарізати пластинками, перець – смужками або кільцями. Скласти овочі в підготовлені банки.
3) приготування маринаду: вміст пакету висипати у 4,5 л води, додати сіль, цукор, оцет. Ретельно перемішати. Довести суміш до кипіння та кип'ятити 2-3 хвилини. Готовим маринадом залити банки із овочами.
Маринад для помідорів та перцю: на 4,5 л води – 1 пакет приправи 240 г (8 столових ложок) солі, 300 г (1,5 склянки) цукру, 300 мл оцту 9 %.
Маринад для кабачків: на 4,5 л води – 1 пакет приправи 180 г (6 ст. ложок) солі, 500 г (2,5 склянки) цукру, 800 мл оцту 9%.
4) банки закрити кришками та стерилізувати.
Перець та помідори: банки об'ємом 1-3 л – 8-15 хвилин. Кабачки: банки об'ємом 1-3 л – 10-20 хвилин.
5) герметично закупорити банки, перевернути та залишити до охолодження.
Термін придатності до споживання: 18 місяців.
Зберігання: зберігати у сухому. прохолодному місці при температурі не вище +20 ° С і відносної вологості не більше 75%.
Маса нетто: 50 г.
ТУ У:10.8-32940344-004:2012
4820069540059