Особенностью блюд азербайджанской кухни является их острый вкус и неповторимый аромат, которые придают всевозможные специи и зелень: горький и душистый перец, базилик, корица, гвоздика, укроп, петрушка, кинза, мята, тмин и многие другие.
Состав: соль, лук репчатый сушеный, сахар, перец красный м..
Армянская кухня отличается пикантностью и остротой, что объясняется широким применением пряностей. Любимыми пряностями являются черный перец, базилик, эстрагон. Из овощей широко используются томаты, картофель, баклажаны, перец.
Состав: соль, сахар, лук репчатый сушеный, чеснок сушеный, перец кра..
Суміш пряно-ароматична. Оригінально підібрана суміш використовується для приготування перших та других обідніх страв, холодних закусок, салатів, маринування м'яса, риби та птиці. Надає стравам вишуканого та весняного аромату, посилює її природний смак. Використовувати за смаком.
Склад: сіль, часник ..
Суміш пряно-ароматична. Каррі - одна з найвідоміших у світі приправ. До її складу може входити кілька десятків прянощів. Завдяки куркумі приправа має яскраво-жовтий колір солодкувато-гострий смак. Використовується для приготування м'ясних страв, соусів. Особливо пікантною виходить птах та баранина. ..
Суміш пряноароматична. Хмелі-сунелі – одна з найбільш популярних сумішей пряних трав у національних кухнях народів Кавказу. Приправу використовують для приготування страв із м'яса та птиці, додають до супів, гарячих овочевих страв.
Спосіб застосування: використовувати згідно з кулінарними рецептами...
Спосіб застосування: 2 кг нарізаної дрібними шматками свинини, 1 кг яловичини, пропущеної через м'ясорубку, перемішати з вмістом пакета. Додати 100-200 мл води та сіль за смаком. Фарш вимішати до утворення однорідної маси. Наповнити підготовлені (очищені та ретельно промиті) кишки, кінці яких туго п..
Суміш пряно-ароматична. Для української кухні характерний широкий вибір перших страв. Незалежне місце серед них посідає борщ. Здавна борщ був однією з улюблених страв. Завдяки своїм смаковим якостям борщ став символом національної кухні. Наша приправа дозволяє Вам приготувати смачний та ароматний бо..
Суміш пряноароматична. Оригінальна суміш прянощів, сушених овочів, яка надає м'ясу ніжного смаку та вишуканого аромату. При смаженні, запіканні, маринуванні м'ясо на 20-30 хвилин до приготування натирають приправою. Приправу використовують за смаком.
Спосіб застосування: використовувати згідно з кул..
Суміш пряно-ароматична. Наша приправа, що поєднує в собі чудовий аромат зелені та прянощів, надає вишуканості вашим улюбленим стравам з картоплі. Використовують для приготування смаженої, печеної, тушкованої картоплі, драників, крокетів та інших картопляних страв. Приправу додають за смаком за 5-10 ..
Спосіб застосування: 1кг очищеної моркви натерти соломкою, додати вміст пакету, 5-6 столових ложок 9% оцту, натерти 6-8 зубочків часнику. Розігріту олію (75 мл) влити в суміш, ретельно перемішати і залишити на 12 годин у прохолодному місці. Смачного!
Термін придатності до споживання: 18 місяців.
Збе..
Спосіб застосування: 1кг очищеної моркви натерти соломкою, додати вміст пакету, 5-6 столових ложок 9% оцту, натерти 6-8 зубочків часнику. Розігріту олію (75 мл) влити в суміш, ретельно перемішати і залишити на 12 годин у прохолодному місці. Смачного!
Склад: сіль, коріандр мелений, цукор, перець черв..
Суміш пряно-ароматична. Оригінально підібрані сушені овочі та прянощі надають страві ніжного, вишуканого, неповторного смаку та аромату. Приправу використовують для запікання м'яса, приготування соусів та страв із курки. Щоб надати страві апетитного вигляду, потрібно натерти приправою, розмішаною з ..
Суміш пряноароматична. Спеціально підібрана композиція спецій та прянощів створює гармонію смаку та аромату, дозволяє відчути весь колорит страви, приготовленої на багатті на природі.
Спосіб застосування: використовувати згідно з кулінарними рецептами.
Склад: сіль, перець червоний мелений (паприка),..
Суміш пряно-ароматична. Приправа для піци - оригінальна композиція сушених овочів, пряних трав та спецій. Надає страві вишуканого аромату італійської кухні, яка відома у світі, перш за все, сотнями оригінальних виробів із тіста, неповторністю смаку кожного з них. Рекомендуємо посипати піцу перед зап..
Суміш пряно-ароматична. Чудова натуральна суміш, яка надає неповторного вишуканого смаку традиційним та оригінальним рибним стравам. Ретельно підібрані прянощі та спеції зроблять Ваші страви апетитними. Використовується за смаком при приготуванні страв із риби та морепродуктів, соусів.
Склад: сіль, ..
Спосіб застосування: спеціально відібрана суміш використовується для приготування холодних закусок, сала, копченого м'яса. Додавати до смаку при приготуванні страви.
Склад: сіль, часник сушений, перець червоний мелений (паприка), гірчиця дроблена, кмин, коріандр, перець чорний мелений, чабер, перець..
Суміш пряно-ароматична. Спеціально підібрана на основі традиційних рецептів суміш із сушених овочів, прянощів, трав. Надає страві неповторного аромату та вишуканого смаку. Приправу використовують для маринування, смаження, тушкування. При запіканні м'ясо за 20-30 хвилин до приготування натирають при..
Суміш пряно-ароматична. Приправа для супів складається з традиційного набору прянощів та трав, які збагачують смак та аромат бульйонів та овочевих супів. Оригінальна композиція приправи надасть витонченості традиційним стравам української кухні – супам, підливам, холодцю. Приправу можна використовув..
Суміш пряно-ароматична. Завдяки спеціально підібраним травам та гострим прянощам, приправа чудово підходить для приготування котлет, фрикадельок, відбивних, пельменів, м'ясних начинок та інших страв з м'яса. Ваші страви матимуть пікантний смак та вишуканий аромат. Додати до смаку до фаршу і ретельно..
Суміш пряно-ароматична покращує смак і надає незабутнього, вишуканого аромату готовій страві.
Нарізати шматочки м'яса і цибулі вимішати з підготовленою сумішшю, до складу якої входить приправа, оливкова олія або майонез, сіль, лимонний сік. Залишити на кілька годин для маринування. Готове м'ясо нани..
Суміш пряно-ароматична. Використовувати для приготування юшки та інших рибних страв. Надає рибним стравам вишуканого пряного смаку. Вміст пакету додати до юшки (з розрахунку 1 пакет на 4 л. юшки) за 10-15 хвилин до закінчення приготування.
Склад: сіль, цибуля ріпчаста сушена, морква столова сушена, ..
Суміш пряно-ароматична. Використовувати для приготування юшки та інших рибних страв. Надає рибним стравам вишуканого пряного смаку. Вміст пакету додати до юшки (з розрахунку 1 пакет на 4 л. юшки) за 10-15 хвилин до закінчення приготування.
Склад: сіль, цибуля ріпчаста сушена, морква столова сушена, ..