Новая Почта
Деливери
Автолюкс
Ин-тайм
Мост-экспресс
На карту ПриватБанка
Наложенным платежем
Больше заказ = Больше скидка
Спосіб приготування:
1) банки помити та стерилізувати 2 хвилини. На дно банки покласти зелень.
2) для маринування вибирають свіжі зелені огірки. У банку бажано класти огірки одного сорту та маси. Огірки ретельно помити у холодній воді).
3) приготування маринаду: вміст пакету висипати у 4,5 л води, додати сіль, цукор, оцет. Ретельно перемішати. Довести суміш до кипіння та кип'ятити 2-3 хвилини. Готовим маринадом залити банки із овочами.
Маринад для огірків: на 4,5 л води – 1 пакет приправи 180 г (6 столових ложок) солі, 400 г (2 склянки) цукру, 700 мл оцту 9 %.
4) банки закрити кришками та стерилізувати. Банки об'ємом 1-3 л - 8-15 хвилин.
5) герметично закупорити банки, перевернути та залишити до охолодження.
Склад: насіння гірчиці, часник сушений пластівці, лавровий лист сухий цілий, овочі сушені шматочками (морква, корінь селери, цибуля ріпчаста), перець запашний горошок, перець чорний горошок, зелень кропу, насіння кропу, насіння кмину, рози, , любисток, плоди перцю стручкового (чилі)
Термін придатності до споживання: 18 місяців.
Зберігання: зберігати у сухому. прохолодному місці при температурі не вище +20 ° С і відносної вологості не більше 75%.
Маса нетто: 50 г.
ТУ У:10.8-32940344-004:2012
4820069540066