Доставка


Новая Почта

Деливери

Автолюкс

Ин-тайм

Мост-экспресс

Оплата


На карту ПриватБанка

Наложенным платежем

Система скидок


Больше заказ = Больше скидка

Дріжджі Турецькі 100г / 40шт

Дріжджі Турецькі 100г / 40шт
Модель: Інше
Наявність: В наличии
32.5 грн.
40 чи більше 29.9 грн.

Наявні опції


Одиниця виміру:
ящик - 40шт (29.9 грн./шт)

Кількість: До кошика

ДРІЖДЖІ «ПАКМАЯ» - Виробництва Пакмая (Туреччина). Протягом багатьох років компанія є лідером на світовому ринку в цьому продуктовому сегменті. Ферментна активність дріжджів «Пакмай» передбачає використання в сухому вигляді без попереднього розчинення у воді. При використанні в будь-якому процесі вони мають незаперечні переваги. Особливо ефективний для таких технологічних процесів, як виробництво хлібобулочних виробів, а також самого хліба.


ПЕРЕВАГИ:

•Найвища якіст

• Мають значний термін зберігання (у багато разів довше терміну зберігання традиційних дріжджів)• Простота і простота використання (немає необхідності в активації перед використанням)

• Економічна доцільність (значне зниженя дозування)• Готові продукти покращують їх якість за рахунок тонкої скоринки. • • • Поліпшити аромат.

ЗАСТОСУВАННЯ «Пакмая»

Дріжджі можна включити в значний перелік рецептів


• перед змішуванням тісто можна ввести завдяки його сухому стану.• через деякий час (кілька хвилин) під час або під час змішування

• а також традиційні дріжджі з попереднім розчиненням заздалегідь. Рекомендуємо температурний режим 35-40С.

Важливо: При взаємодії з цукром, сіллю і рідиною(вода, інші водовмісні рідини) може відбутися різке зниження ефективності у вигляді підйому. Ми настійно рекомендуємо вам уникати таких взаємодій.

ДОЗУВАННЯ «ПАКМАЙ»:
Застосування сухих дріжджів значно нижче традиційних дріжджів. Це значення знаходиться в інтервалі в чотири-п'ять разів (півкілограма до кілограма ста кг борошна). Дозування дріжджів підбирається безпосередньо до кожного рецептури і технології (назастосування впливає температурний режим: при зниженні температури використання дріжджів дозування збільшується. Також збільшення дозування необхідно при приготуванні вершкових продуктів.)

ЗБЕРІГАННЯ: температурний режим від 15 до 25 С 24 місяці або два роки.

Виктор про 19.06.2015
Базовано на 1 відгуках.
Хороший вариант для заведений общественного питания.

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: