Новая Почта
Деливери
Автолюкс
Ин-тайм
Мост-экспресс
На карту ПриватБанка
Наложенным платежем
Больше заказ = Больше скидка
ДРІЖДЖІ «ПАКМАЯ» - Виробництва Пакмая (Туреччина). Протягом багатьох років компанія є лідером на світовому ринку в цьому продуктовому сегменті. Ферментна активність дріжджів «Пакмай» передбачає використання в сухому вигляді без попереднього розчинення у воді. При використанні в будь-якому процесі вони мають незаперечні переваги. Особливо ефективний для таких технологічних процесів, як виробництво хлібобулочних виробів, а також самого хліба.
ПЕРЕВАГИ:
•Найвища якіст
• Мають значний термін зберігання (у багато разів довше терміну зберігання традиційних дріжджів)• Простота і простота використання (немає необхідності в активації перед використанням)
• Економічна доцільність (значне зниженя дозування)• Готові продукти покращують їх якість за рахунок тонкої скоринки. • • • Поліпшити аромат.
ЗАСТОСУВАННЯ «Пакмая»
Дріжджі можна включити в значний перелік рецептів
• перед змішуванням тісто можна ввести завдяки його сухому стану.• через деякий час (кілька хвилин) під час або під час змішування
• а також традиційні дріжджі з попереднім розчиненням заздалегідь. Рекомендуємо температурний режим 35-40С.
Важливо: При взаємодії з цукром, сіллю і рідиною(вода, інші водовмісні рідини) може відбутися різке зниження ефективності у вигляді підйому. Ми настійно рекомендуємо вам уникати таких взаємодій.
ДОЗУВАННЯ «ПАКМАЙ»:
Застосування сухих дріжджів значно нижче традиційних дріжджів. Це значення знаходиться в інтервалі в чотири-п'ять разів (півкілограма до кілограма ста кг борошна). Дозування дріжджів підбирається безпосередньо до кожного рецептури і технології (назастосування впливає температурний режим: при зниженні температури використання дріжджів дозування збільшується. Також збільшення дозування необхідно при приготуванні вершкових продуктів.)
ЗБЕРІГАННЯ: температурний режим від 15 до 25 С 24 місяці або два роки.