Ваш кошик порожній
Новая Почта
Деливери
Автолюкс
Ин-тайм
Мост-экспресс
На карту ПриватБанка
Наложенным платежем
Больше заказ = Больше скидка
Ваніль стручок має стійкий аромат, завдяки цьому активно використовуються в кондитерському виробництві і при приготуванні солодких страв. Нею ароматизують шоколад, продукти, що містять какао, печива, бісквіти, креми, морозиво тощо. Ваніль надає приємного ніжного стійкого смаку, приховує і пом'якшує небажані присмаки.
Спосіб застосування: перед вживанням ретельно розтирати в порошок разом із цукровою пудрою (на 0,5 кг цукру беруть 1 паличку ванілі). Для посипання кондитерських виробів можна використовувати цукор, з яким в одній банці зберігалася нерозмелена ваніль - своїм запахом вона досить швидко просочить весь цукор.