Ванільний концентрат - висококонцентрований екстракт з ванілі, що надає яскравого смакута аромату різноманітним стравам та напоям. Підходить для використання в барі, на кухні ресторану або на Вашій домашній кухні.
З ванільним екстрактом будь-який Ваш десерт або напій стане ароматним шедевром!..
Суміш "Ванілін Кристал" - харчовий ароматизатор, підсилювач смаку та ароматуванілі у хлібобулочних та кондитерських виробах. Досить концентрований, стійкий до високих температур, розчиняється у воді, не володіє біологічною активністю.
Використовують при приготуванні випічки, кремів, пудингів, мороз..
Суміш "Ванільний порошок" - синтизований аналог ванілі у вигляді безбарвних крупинок з відповідним ванільним запахом. Достатньо маленької щипки для приготування запашного ванільного десерту. Використовують в приготуванні всіх видів кондитерських виробів та напоїв.
Застерігаємо! Використовуйте ваніл..
Суміш "Ванільний цукор" - суміш цукрової пудри та екстракту ванілі, стручків ванілі чи ваніліну. Ванільний цукор є досить поширений серед кулінарів в усьому світі. Його додають при приготуванні тортів, пирогів, булочок, печева, бісквітів, пряників, булочок, шоколаду, морозива, кремів, суфле, сиропи ..
Сухий ароматизатор "Абрикос" - концентрований порошковий ароматизатор з смаком абрикосу. Використовується на крупних харчових виробництвах та в домашніх потребах. В основному застосовують для надання чи акцентування смаку при виготовленні желе, киселю, м'якого морозива та при виробництві смако-арома..
Сухий ароматизатор "Ананас" - концентрований порошковий ароматизатор з смаком ананасу. Використовується на крупних харчових виробництвах та в домашніх потребах. В основному застосовують для надання чи акцентування смаку при виготовленні желе, киселю, м'якого морозива та при виробництві смако-аромати..
Сухий ароматизатор "Апельсин" - концентрований порошковий ароматизатор з смаком апельсину. Використовується на крупних харчових виробництвах та в домашніх потребах. В основному застосовують для надання чи акцентування смаку при виготовленні желе, киселю, м'якого морозива та при виробництві смако-аро..
Сухий ароматизатор "Банан" - концентрований порошковий ароматизатор з смаком банану. Використовується на крупних харчових виробництвах та в домашніх потребах. В основному застосовують для надання чи акцентування смаку при виготовленні желе, киселю, м'якого морозива та при виробництві смако-ароматичн..
Сухий ароматизатор "Вершковий" - концентрований порошковий ароматизатор з смаком вершків. Використовується на крупних харчових виробництвах та в домашніх потребах. В основному застосовують для надання чи акцентування смаку при виготовленні желе, киселю, м'якого морозива та при виробництві смако-аром..
Сухий ароматизатор "Вишня" - концентрований порошковий ароматизатор з смаком вишні. Використовується на крупних харчових виробництвах та в домашніх потребах. В основному застосовують для надання чи акцентування смаку при виготовленні желе, киселю, м'якого морозива та при виробництві смако-ароматични..
Сухий ароматизатор "Груша" - концентрований порошковий ароматизатор з смаком груші. Використовується на крупних харчових виробництвах та в домашніх потребах. В основному застосовують для надання чи акцентування смаку при виготовленні желе, киселю, м'якого морозива та при виробництві смако-ароматични..
Сухий ароматизатор "Ківі" - концентрований порошковий ароматизатор з смаком ківі. Використовується на крупних харчових виробництвах та в домашніх потребах. В основному застосовують для надання чи акцентування смаку при виготовленні желе, киселю, м'якого морозива та при виробництві смако-ароматичних ..
Сухий ароматизатор "Клюква" - концентрований порошковий ароматизатор з смаком журавлини. Використовується на крупних харчових виробництвах та в домашніх потребах. В основному застосовують для надання чи акцентування смаку при виготовленні желе, киселю, м'якого морозива та при виробництві смако-арома..
Сухий ароматизатор "Кокос" - концентрований порошковий ароматизатор з смаком кокосу. Використовується на крупних харчових виробництвах та в домашніх потребах. В основному застосовують для надання чи акцентування смаку при виготовленні желе, киселю, м'якого морозива та при виробництві смако-ароматичн..
Сухий ароматизатор "Лісова ягода" - концентрований порошковий ароматизатор з смаком лісової ягоди. Використовується на крупних харчових виробництвах та в домашніх потребах. В основному застосовують для надання чи акцентування смаку при виготовленні желе, киселю, м'якого морозива та при виробництві с..
Сухий ароматизатор "Лимон" - концентрований порошковий ароматизатор з смаком лимону. Використовується на крупних харчових виробництвах та в домашніх потребах. В основному застосовують для надання чи акцентування смаку при виготовленні желе, киселю, м'якого морозива та при виробництві смако-ароматичн..
Сухий ароматизатор "Малина" - концентрований порошковий ароматизатор з смаком малини. Використовується на крупних харчових виробництвах та в домашніх потребах. В основному застосовують для надання чи акцентування смаку при виготовленні желе, киселю, м'якого морозива та при виробництві смако-ароматич..
Сухий ароматизатор "Персик" - концентрований порошковий ароматизатор з смаком персика. Використовується на крупних харчових виробництвах та в домашніх потребах. В основному застосовують для надання чи акцентування смаку при виготовленні желе, киселю, м'якого морозива та при виробництві смако-аромати..
Сухий ароматизатор "Полуниця" - концентрований порошковий ароматизатор з смаком полуниці. Використовується на крупних харчових виробництвах та в домашніх потребах. В основному застосовують для надання чи акцентування смаку при виготовленні желе, киселю, м'якого морозива та при виробництві смако-аром..
Сухий ароматизатор "Суниця" - концентрований порошковий ароматизатор з смаком суниці. Використовується на крупних харчових виробництвах та в домашніх потребах. В основному застосовують для надання чи акцентування смаку при виготовленні желе, киселю, м'якого морозива та при виробництві смако-ароматич..
Сухий ароматизатор "Фруктове Асорті" - концентрований порошковий ароматизатор з смаком фруктів. Використовується на крупних харчових виробництвах та в домашніх потребах. В основному застосовують для надання чи акцентування смаку при виготовленні желе, киселю, м'якого морозива та при виробництві смак..