Ваш кошик порожній
Новая Почта
Деливери
Автолюкс
Ин-тайм
Мост-экспресс
На карту ПриватБанка
Наложенным платежем
Больше заказ = Больше скидка
Цукрова пудра – дуже поширений продукт у кулінарії. Її використовують не лише як прикрасу поверхні готових кондитерських виробів та випічки, а й застосовують у приготуванні кремів, цукрової глазурі, вершки або яєчний білок, збиті з цукровою пудрою, утворюють ніжнішу піну. Цукрова пудра входить до складу фруктових салатів, прохолодних напоїв та коктейлів.
склад: пудра цукрова, крохмаль кукурудзяний
Термін зберігання: 24 місяці.
Зберігати у сухому прохолодному місці при температурі не вище +40°С та відносній вологості повітря не більше 75%
Маса нетто: 90г