Новая Почта
Деливери
Автолюкс
Ин-тайм
Мост-экспресс
На карту ПриватБанка
Наложенным платежем
Больше заказ = Больше скидка
Часник - займає одну з лідируючих позицій в світі в світі серед прянощів. Часто використовують в азіатській та південноєвропейскій кухні. Часник можно вживати не лише в свіжому, але і в сухому вигляді. Він надає особливий смак соусам та приправам для макаронів, птиці, м'яса, дичини та овочів.
Спосіб застосування: використовують замість свіжого при смаженні та запіканні м'яса, птиці, приготуванні супів, студнів, домашніх ковбасок, також додають в салати. Особливо рекомендують додавати до плову, смажених курчат та соусів. М'ясо натирають сушеним часником перед приготуванням, в супи часник додають за 3-5 хвилин до готовності.
Склав: часник сушений гранульований.
Термін зберігання: 24 місяці.
Зберігання: зберігати в сухому, прохолодному місці при температурі не вище +20° С та відносній вологості не більше 75 %.
Маса нето: 15 г.