Новая Почта
Деливери
Автолюкс
Ин-тайм
Мост-экспресс
На карту ПриватБанка
Наложенным платежем
Больше заказ = Больше скидка
Спосіб приготування: помиті огірки та помідори, бажано одного розміру, укладаємо зі спеціями та зеленню в стерилізовані банки, заливаємо окропом. Через 20 хвилин зливаємо воду в каструлю, додаємо сіль, цукор, оцет (оцет вливаємо невеликими порціями). Закипілий маринад заливаємо в банки, герметично закочуємо їх кришками, перевертаємо вгору дном, обгортаємо і залишаємо для охолодження на 24 години.
Приготування маринаду: на 1 літр води – 1 столова ложка солі, 2 столові ложки цукру, 50 г оцту (9%). Вміст пакету розрахований на 9 л маринаду. Співвідношення спецій та маринаду можна змінювати.
Склад: кріп (зелень та насіння), зелень петрушки, корінь селери, хрін (корінь та листя), перець запашний горошок, перець чорний горошок, естрагон, зерна гірчиці, лавровий лист, часник, перець солодкий пелюстки, морквина, цибуля, перець червоний гострий.
Термін зберігання: 12 місяців.
Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 25°С та відносній вологості повітря не більше 70%.
Маса нетто: 25г
ТУ У 15.8-2912417907-003:2007
4820135051052