Новая Почта
Деливери
Автолюкс
Ин-тайм
Мост-экспресс
На карту ПриватБанка
Наложенным платежем
Больше заказ = Больше скидка
Спосіб приготування: помиті помідори, бажано одного розміру, укладаємо зі спеціями та зеленню в стерилізовані банки, заливаємо окропом. Через 20 хвилин зливаємо воду в каструлю, додаємо сіль, цукор, оцет (оцет вливаємо невеликими порціями). Закипілий маринад заливаємо в банки, герметично закриваємо їх кришками, перевертаємо вгору дном, укутуємо і залишаємо для охолодження на 24 години.
Приготування маринаду: на 3-літрову банку помідорів - 2 столові ложки солі, 2 столові ложки цукру, 2 столові ложки оцту (9%) або 1 чайна ложка лимонної кислоти. Вміст пакету розрахований на 9 л маринаду. Співвідношення спецій та маринаду можна змінювати.
Склад: зелень та насіння кропу, зелень петрушки, корінь селери, корінь та лист хрону, перець запашний горошок, перець чорний горошок, естрагон, насіння гірчиці, лавровий лист, часник, перець солодкий (пелюстки), морква, цибуля, перець червоний гострий.
Термін зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 25°С та відносній вологості повітря не більше 70%.
Маса нетто: 25г
ТУ У 15.8-2912417907-003:2007
4820135051045