Новая Почта
Деливери
Автолюкс
Ин-тайм
Мост-экспресс
На карту ПриватБанка
Наложенным платежем
Больше заказ = Больше скидка
Спосіб приготування: помиті гриби, бажано одного розміру, заливаємо водою, кип'ятимо 5 хвилин і зливаємо воду. Заливаємо маринадом та варимо ще 2 години. Потім укладаємо зі спеціями та зеленню в стерилізовані банки, які герметично закочуємо кришками та залишаємо для охолодження.
Приготування маринаду: на 2 літри води – 125 г оцту (9%), 2 столові ложки солі, 4 столові ложки цукру (оцет вливаємо за 15 хвилин до кінця варіння). Вміст пакету розрахований на 9 л маринаду. Співвідношення спецій та маринаду можна змінювати.
Склад: лавровий лист, перець запашний горошок, гвоздика, зерна гірчиці, цибуля, морква, кріп (зелень та насіння), хрін, часник.
Термін зберігання: 12 місяців.
Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 25°С та відносній вологості повітря не більше 70%.
Маса нетто: 25г
ТУ У 15.8-2912417907-003:2007
4820135051076