Новая Почта
Деливери
Автолюкс
Ин-тайм
Мост-экспресс
На карту ПриватБанка
Наложенным платежем
Больше заказ = Больше скидка
Ванільний цукор використовується відповідно до кулінарних рецептів, якщо перевищити дозування, то гірчитиме. Ця харчова добавка відмінно підходить для будь-якої випічки, оскільки при дії температур не втрачає своїх якостей. Широко використовується для приготування печива, пряників, тортів, бісквітів, пирогів, булочок, шоколаду, цукерок, морозива, суфле, страв з сиру, варення, солодких кремів. Також ванільний цукор додають у сиропи та напої.
Склад: цукор, ароматизатор харчовий ідентичний натуральному „Ваніль”.
Термін зберігання: 12 місяців.
Зберігати у сухому прохолодному місці при температурі не вище +25°С та відносній вологості повітря не більше 75%.
Маса нетто: 10г