Натуральная желирующая смесь для быстрого приготовления варенья, джема, повидла. Конфитинка содержит большое количество пектина, полученного из яблок и цитрусовых плодов, который имеет высокие желирующие качества . Благодаря этому значительно сокращается время приготовления варенья, сохраняется ..
Натуральная желирующая смесь для быстрого приготовления варенья, джема, повидла. Пектина изготовляется из яблок и цитрусовых плодов и имеет высокие желирующие качества . Благодаря этому значительно сокращается время приготовления варенья, сохраняется большое количество витаминов, вкус, аромат, ..
Спосіб приготування: помиті огірки, бажано одного розміру, укладаємо зі спеціями та зеленню в стерилізовані банки, заливаємо холодним розсолом та ставимо у холодне місце. Огірки готові до вживання вже за 4-5 днів. Щоб скоротити час засолювання до 2-х днів, потрібно заливати огірки гарячим розсолом з..
Способ приготовления: помытые огурцы, желательно одного размера, укладываем со специями и зеленью в стерилизованные банки, заливаем холодным рассолом и ставим в холодное место. Огурцы готовы к употреблению уже через 4-5 дней. Чтобы сократить время засолки до 2-х дней, нужно заливать горячим расс..
Спосіб приготування: помиті огірки та помідори, бажано одного розміру, укладаємо зі спеціями та зеленню в стерилізовані банки, заливаємо окропом. Через 20 хвилин зливаємо воду в каструлю, додаємо сіль, цукор, оцет (оцет вливаємо невеликими порціями). Закипілий маринад заливаємо в банки, герметично з..
Способ приготовления: помытые огурцы и помидоры, желательно одного размера, укладываем со специями и зеленью в стерилизованные банки, заливаем крутым кипятком. Через 20 минут сливаем воду в кастрюлю, добавляем соль, сахар, уксус (уксус вливаем небольшими порциями). Закипевший маринад заливаем в ..
Спосіб приготування: помиті гриби, бажано одного розміру, заливаємо водою, кип'ятимо 5 хвилин і зливаємо воду. Заливаємо маринадом та варимо ще 2 години. Потім укладаємо зі спеціями та зеленню в стерилізовані банки, які герметично закочуємо кришками та залишаємо для охолодження.
Приготування маринад..
Спосіб приготування: помиті огірки та помідори, бажано одного розміру, укладаємо зі спеціями та зеленню в стерилізовані банки, заливаємо окропом. Через 20 хвилин зливаємо воду в каструлю, додаємо сіль, цукор, оцет (оцет вливаємо невеликими порціями). Закипілий маринад заливаємо в банки, герметично з..
Спосіб приготування: помиті огірки, бажано одного розміру, укладаємо зі спеціями та зеленню в стерилізовані банки, заливаємо окропом. Через 20 хвилин зливаємо воду в каструлю, додаємо сіль, цукор, оцет (оцет вливаємо невеликими порціями). Закипілий маринад заливаємо в банки, герметично закриваємо їх..
Способ приготовления: помытые огурцы, желательно одного размера, укладываем со специями и зеленью в стерилизованные банки, заливаем крутым кипятком. Через 20 минут сливаем воду в кастрюлю, добавляем соль, сахар, уксус (уксус вливаем небольшими порциями). Закипевший маринад заливаем в банки, герм..
Спосіб приготування: помиті помідори, бажано одного розміру, укладаємо зі спеціями та зеленню в стерилізовані банки, заливаємо окропом. Через 20 хвилин зливаємо воду в каструлю, додаємо сіль, цукор, оцет (оцет вливаємо невеликими порціями). Закипілий маринад заливаємо в банки, герметично закриваємо ..
Способ приготовления: помытые помидоры, желательно одного размера, укладываем со специями и зеленью в стерилизованные банки, заливаем крутым кипятком. Через 20 минут сливаем воду в кастрюлю, добавляем соль, сахар, уксус (уксус вливаем небольшими порциями). Закипевший маринад заливаем в банки, ге..